Masz „smaka” na:
- La bistecca alla fiorentina179,00stek wołowy z kością sezonowany na sucho minimum 30 dni przygotowany na sposób, który wywodzi się z Florencji, 550g
Filetto ai porcini - danie sezonowe129,00Stek z polędwicy w sosie z borowików, 220g
Filetto di manzo in salsa di parmigiano reggiano - Specjalność129,00Stek z polędwicy w sosie parmezanowym, 200g
Filetto al pepe verde129,00Stek z polędwicy wołowej w musztardowym sosie z zielonego pieprzu, 220g
Guanciale di Manzo - Specjalność69,00policzki wołowe z plackiem jaglano-warzywnym w sosie porto, 350g
Straccetti con rucola e parmigiano89,00Wołowina cięta z rukolą, serem Parmigiano Reggiano i pieczarkami, 220g
Fillettino funghi tartuffo - danie sezonowe59,00Polędwiczki wieprzowe w sosie truflowym, 220g
Filettino al pepe verde con funghi finferli - danie sezonowe59,00Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu z kurkami, 220g
Porchetta al rosmarino - Specjalność69,00Pieczone mięso wieprzowe z rozmarynem, 220 g


