Masz „smaka” na:
- La bistecca alla fiorentina - danie sezonowe179,00stek wołowy z kością sezonowany na sucho minimum 30 dni przygotowany na sposób, który wywodzi się z Florencji, 550g
- Filetto ai porcini - danie sezonowe125,00Stek z polędwicy w sosie z borowików, 220g
- Filetto di manzo in salsa di parmigiano reggiano - Specjalność125,00Stek z polędwicy w sosie parmezanowym, 200g
- Filetto al pepe verde125,00Stek z polędwicy wołowej w musztardowym sosie z zielonego pieprzu, 220g
- Guanciale di Manzo - Specjalność67,00policzki wołowe z plackiem jaglano-warzywnym w sosie porto, 350g
- Straccetti con rucola e parmigiano89,00Wołowina cięta z rukolą, serem Parmigiano Reggiano i pieczarkami, 220g
- Filettino al pepe verde con funghi finferli - danie sezonowe59,00Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu z kurkami, 220g
- Filettino con mitrillo rosso - danie sezonowe59,00polędwiczki wieprzowe z żurawiną, pomidorkami koktajlowymi i goździkami, 240g
- Porchetta al rosmarino - Specjalność67,00Pieczone mięso wieprzowe z rozmarynem, 220 g